Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Mazivo za verigo Motul Road Plus

40C2PLUS
Mazivo za verigo Motul Road Plus
Za povečavo kliknite na sliko
Na zalogi
17,52 
(Vključujoč davek)
+

Popolnoma sintetično mazivo v spreju (400 ml) z dodatkom PTFE namenjeno mazanju pogonskih verig vseh cestnih motornih koles in go-kardov. Bela barva maziva omogoča vizualno kontrolo in s tem optimalno ter ekonomično mazanje. Dodatek PTFE zmanjšuje trenje in zagotavlja visokozaščito pred obrabo in pretrganjem tudi ob ekstremnih pogojih. Izvrstna penetracija in lepljivost zagotavlja vrhunsko mazanje tudi najbolj nedostopnih delov verižnih členov. Podaljšuje življensko dobo, zmanjšuje trenje, odstranjuje vodo in preprečuje rjavenje pogonske verige. Ekstremna lepljivost pri najvišji obremenitvi in visoki hitrosti. Temperaturno obstojno in primerno za mazanje standardnih o-ringov, x-ringov in z-ringo verig ter bovdnov in drugih členov.

Navodila za uporabo:

Pred mazanjem temeljito očisti pogonsko verigo, pri tem uporabi Motul chain clean in mehko plastično ščetko ali ostrejši čopič. Verigo nato dobro osuši in obriši z mehko krpo. Dobro pretresi dozo in s pršenjem po notranji teklani površini verige enakomerno nanesi mazivo (bela barva). Počakaj najmanj 15 minut, da se mazivo posuši in doseže ustrezno lepljivost. Za doseganje optimalnih lastnosti, namaži pogonsko verigo pred vsako dirko. Pravilno čiščenje in mazanje pogonske verige podaljšuje življensko dobo verige in verižnikov.

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje