Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Yamalube hladilna tekočina

YMD650490084
Yamalube hladilna tekočina
Za povečavo kliknite na sliko
Na zalogi
10,55 
(Vključujoč davek)
+
Tip motorjaMotocikliSkuterjiOff road Vrsta oljaHladilne tekočine

Omogoča prenos toplote za izboljšano delovanje motorja in zaščita proti zmrzovanju ter koroziji. Odlična kompatibilnost s tesnili in cevnimi priključki. Združljiv z vsemi hladilnimi tekočinami. Pripravljen za uporabo (ne razredčite). Značilnosti in prednosti: ščiti hladilni sistem pred zmrzovanjem (-35 \ u00B0C) in kovinskimi deli iz korozije. Zagotavlja odlično toplotno izmenjavo in učinkovito hlajenje motorja. Preprečuje pregrevanje motorja zaradi visoke temperature. Pripravljen za uporabo hladilne tekočine, sredstva proti zamrznitvi in proti- korozija za sisteme za hlajenje. Na osnovi mono-etilenglikola Yamalube Coolant vsebuje ojačane hibridne protikorozijske dodatke, primerne za lahke aluminijeve zlitine, ki se uporabljajo za oblikovanje motornih koles. Izjemne protikorozijske in protihavitacijske lastnosti, ki ostanejo stabilne med življenjsko dobo izdelka. Lastnosti proti peni. Uporaba: Odvodni intervali: upoštevajte priporočila priročnika za servisiranje. Pripravljeni za uporabo, ne dodajte vode. Primerno za: Vsa motorna kolesa, skuterji in ATV. Na voljo v različnih velikostih pakiranja.

POZOR !

Stavki o nevarnosti:
H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju.
H373 Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti (ob zaužitju).
Previdnostni stavki - Splošno:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P260 Ne vdihovati prahu,dima,plina,meglice,hlapov,razpršila.
P264 Po uporabi temeljito umiti dlani.
P270 Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka.
Previdnostni stavki - Odziv:

P301+P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P330 Izprati usta. Dodatno označevanje: Hladilo vsebujeetandiol (EC:203-473-3).

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje