Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Yamaha Tracer 900 GT – Vrhunska izkušnja, udobje in športni duh v enem

23/11/2020
Yamaha Tracer 900 GT – Vrhunska izkušnja, udobje in športni duh v enem

Yamaha Tracer 900 GT – Vrhunska izkušnja, udobje in športni duh v enem

 

Yamaha Tracer 900 GT je eden najbolj priljubljenih motociklov. V KMC Motoshop je na voljo v prenovljeni, še boljši, nadstandardni različici GT. Nov oklep, boljša ergonomija in dodatna oprema motocikel Yamaha Tracer 900 GT dvigajo na višjo raven.

Športno-potovalni motocikel Yamaha Tracer 900 GT je serijsko opremljen z dvema 22-litrskima trdima stranskima kovčkoma, ki se barvno ujemata z motornim kolesom. Različica GT ima popolnoma prenovljen oklep, ki daje motornemu kolesu še bolj športen in hkrati prestižen videz. Nova odprtina za vsesavanje zraka na sprednjem oklepu daje še bolj športen videz in boljši občutek med vožnjo.

Šasija je tanka in lahka tlačno lita aluminijasta. Tudi 3-valjni 4-taktni agregat s prostornino 847 cm3 in tekočinskim hlajenjem, ki je osrčje tega motocikla, je kompakten in lahek. Agregat proizvaja velik linearni navor in veliko moč pri visokih vrtljajih. Maksimalno moč 84,6 kW razvije pri 10.000 obr./min in maksimalen navor 87,5 Nm pri 8.500 obr./min.

Preverite pestro ponudbo motociklov v KMC Motoshop!

Večje udobje

Novi motocikel Yamaha Tracer 900 GT je bolj ergonomski in ima nekoliko ožje krmilo ter izboljšano zaščito pred vetrom. Sedež je zdaj še bolj udoben tudi za sopotnika, za lažje sedenje na daljših potovanjih pa so pri Yamahi poskrbeli z boljšo zasnovo sopotnikovih stopalk in držal za roke.

Zahvaljujoč velikemu 18-litrskemu rezervoarju za gorivo, je mogoče brezskrbno premagovanje daljših razdalj brez neprestanih postankov.

Ogrevane ročke zagotavljajo prijetno vožnjo tudi pri nižjih temperaturah. Motocikel ima serijsko nameščeno tudi glavno stojalo.

Večji užitki in varnost z vrhunsko tehnologijo

 

Preberite tudi:
Moto čelade - kaj je pomembno in katero izbrati?

 

Hitri brezsklopčni menjalnik (QSS) omogoča hitrejše in gladko prestavljanje v višje prestave, tempomat pa je posebej koristen pri opravljanju daljših poti. Da je vožnja še bolj prijetna, lahko voznik v različnih pogojih in razmerah izbira med 3 načini delovanja D-MODE. Vzmetenje je popolnoma nastavljivo. Vilice imajo ločene funkcije blaženja s kompresijskim blaženjem v desnem in povratnim blaženjem v levem kraku vilic. Za enostavno in priročno nastavitev zadnjega blažilnika poskrbi daljinski mehanizem.

Preglejte ponudbo v KMC Motoshop

3-stopenjski sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) omogoča varnejšo vožnjo na spolzkih cestiščih, sistem ABS pa preprečuje nenamerno blokiranje kolesa med zaviranjem.

Vgrajeno ima tehnologijo tankoplastnih tranzistorjev (TFT) z barvnim zaslonom, katerega osnova je zaslon, s kakršnim se ponaša Yamaha YZF-R1. Zaslon je pregleden in jasen, zato vozniku med vožnjo ni treba za dalj časa umikati pogleda s ceste.

Motocikel Yamaha Tracer 900 GT z vsemi polnimi rezervoarji tehta 215 kg. V dolžino meri 2.160 mm, 850 mm v širino in 1.375 v višino. Sedež je nameščen 850 mm od tal (največ 865 mm). Med prednje vilice je nameščena pnevmatika dimenzij 120/70ZR17M/C (58W), zadaj pa 180/55ZR17M/C (73W).

Izberite takega, ki vam je pisan na kožo

Vilice imajo zlat zaključni sloj, ki poudarja vrhunsko opremo modela GT. Na voljo je v več barvah, zato poiščite motocikel, ki odseva vaš temperament!

Komentarji

Leeeep :)
Pomladi bo moj!
Napiši mnenje