Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

NOVI MT-07 v prenovljeni izvedbi že na poti v naš salon.

28/01/2021
NOVI MT-07  v prenovljeni izvedbi že na poti v naš salon.

Najbolj prodajani Yamaha motocikel MT-07 prihaja v KMC Motoshop z drznim svežim videzom, osredotočenim na nove tridelne LED žaromete.

Preoblikovan je tudi rezervoar je bil preoblikovan z nekaj majhnimi krili spredaj in zadaj, da je videti bolj športno, medtem ko Yamaha pravi, da so na splošno izboljšali videz za bolj "premium" videz.

Motor je bil posodobljen za Euro5, kar vključuje novo izpušno cev 2 v 1 in spremembe ECU, razen tega je splošna arhitektura motorja enaka. To je odlična novica, saj je Yamahin vzporedni dvojček "crossplane" ali CP2 eden najboljših atributov MT-07.

Tudi drugje je več sprememb, vključno z večjimi diski spredaj za boljše ustavljanje, širšimi vilicami za izboljšano vodljivost in novimi pnevmatikami za večji oprijem in boljši občutek. Obstaja tudi prijeten tehnološki pridih v obliki novejših inštrumentov - še vedno so LCD tehnologija, vendar imamo dodane barve za poživitev in stikalo na krmilu za njegovo upravljanje.

Povezavo do dodatne opreme najdete na tej povezavi.

Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje