Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

PW 50 - neskončna zabava za naše najmlajše

23/02/2021
PW 50  - neskončna zabava za naše najmlajše

PW 50 -  neskončna zabava za naše najmlajše

S popolnoma samodejnim menjalnikom, nizko višino sedeža in nastavljivim krmiljenjem plina, bo na obrazu vašega otroka le nasmeh.
Eno najbolj prodajanih mini motornih koles, PW50 je fantastično vstopno motorno kolo, ki je namenjeno mladim voznikom za učenje po dostopni ceni.

Ko gre za otroška mini motorna kolesa, je Yamaha nedvomno vodilna.  Z voznikom prijaznim dizajnom PW50 je enostavno razumeti, zakaj je to 50-kubično 2-taktno motorno kolo tako priljubljeno toko pri otrocih kot starših. 

Varnostne funkcije vključujejo nastavljiv plin, ki staršem omogoča, da omejijo največjo hitrost, in jo prilagodijo nivoju sposobnosti voznika, kardanski pogon pa zmanjša potrebno vzdrževanje in poskrbi za dodatno varnost.  Za enostavno in brezskrbno vožnjo poskrbi popolnoma samodejni menjalnik in vaš otrok se bo še toliko lažje posvetil učenju vožnje motornega kolesa.

To majhno in kompaktno mini motorno kolo s samo 39 kg teže je idealen način, da se vaš otrok zabava ure in ure, medtem ko razvija svoje vozne sposobnosti.

Dvotaktni eno-cilindrski zračno hlajeni 49-kubični agregat je blago nastavljen, da zagotavlja predvidljivo moč, ki novega motorista  olajša postopoma predstavi terenski vožnji motorja.  Najnižja višina sedeža v razredu (485 mm) ustvarja nizko težišče, ki izboljšuje vodljivost, in večini voznikov omogoča, da postavijo obe nogi na tla.

V KMC Motoshop-u vašega otroka opremimo od pete do glave. Čelada za vašega otroka mora biti lahka in seveda otroških grafik. Obvezno bo vaš otrok potreboval zaščito hrbtenice ali po domače - želvo.

Za ogled celotne ponudbe kllknite to povezavo.

V kolikor želite dodatna, otroška kolesa, jih imamo skoraj vedno na zalogi. Na željo vam jih tudi rentamo.

YAMAHA PW50 

Več na info@kmc.si ali na tel: 014287590 

Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje