Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

NEXX X.VILIJORD - Vstopite v svet enduro čelad

21/10/2021
NEXX X.VILIJORD - Vstopite v svet enduro čelad

Nexx X.VILIJORD je izredno tiha in aerodinamična, kar je nenavadno pri tovrstnih čeladah. Tudi s šiltom med vožnjo po regionalnih cestah ne slišite motečega zvoka vetra. Pri nekaterih drugih čeladah s šiltom ponavadi ugotavljamo, da vrh povzroča precej hrupa in potisne glavo nazaj. Vsekakor ne pri tej Nexx čeladi.

Druga značilnost, ki se nam je zdela izjemna v primerjavi z drugimi čeladami, je sončni vizir. Pri drugih čeladah se lahko pojavlja, da je senčnik bodisi presvetel in v tem primeru v tem primeru v resnici ne deluje, ali pa je pretemen in ga morate ves čas spuščati navzdol in nazaj, ko greste skozi senčno mesto ali predor. Ščitnik za sonce v X.VILIJORD je ravno prav zatemnjen.

Zelo nam je všeč tudi raven izdelave v vseh podrobnostih, od zaponke do notranje obloge je vse dobro oblikovano in udobno.

Nenazadnje ima Nexx X.VILIJORD ne le dva dovoda zraka na sprednji strani čelade (brada in čelo), ampak ima tudi dve odprtini za zrak na zadnji strani glave, da odvaja vroč zrak, ki je ujet znotraj.

Oglasite se pri nas in se še sami prepričajte o kvaliteti te izvrstne enduro čelade.

Komentarji

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje