Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Komunikacijski set Sena 3S-PLUS WB

44020884
Komunikacijski set Sena 3S-PLUS WB
Za povečavo kliknite na sliko
Na zalogi
110,99 

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

  • - polog 0.00€ + 3 x 37.43€
  • - polog 0.00€ + 6 x 18.88€

Več o LeanPay

Splošni pogoji LeanPay

+
Znamka Komunikacije (filter)Sena Blagovna znamka Sena Sena Komunikacije (Filter)3 Serija

3S Plus Bluetooth® slušalke: univerzalni komunikacijski set za motoriste

Motoristi in drugi navdušenci nad pustolovščinami vedo, da je komunikacija ključnega pomena med vožnjo. Vendar pa je včasih težko slišati drugega motorista ali spremljevalca, medtem ko se premikate z veliko hitrostjo. Tukaj pridejo v igro 3S Plus Bluetooth® slušalke, ki so edinstven univerzalni komunikacijski set, ki se ponaša z visoko zmogljivostjo in zanesljivostjo.

Povezljivost Bluetooth® 4.1

3S Plus Bluetooth® slušalke uporabljajo Bluetooth® 4.1 tehnologijo za povezovanje dohodnega in odhodnega zvoka za različne namene, kot so poslušanje glasbe, sprejemanje telefonskih klicev, navodila GPS in interkom pogovori s potnikom ali spremljevalcem. Z dosežkom do 400 metrov (0,25 milj), boste vedno ostali povezani s svojo ekipo, ne glede na to, kako oddaljeni ste.

Preklapljanje z dvema gumboma

Vgrajeno preklapljanje z dvema gumboma za 3S Plus Boom slušalke je neposredno v mikrofonu, kar pomeni, da ni potrebe po pritrditvi zunanjih elementov na čelado. Preklapljanje med različnimi načini je tako enostavno, da se lahko osredotočite na vožnjo in uživate v popolni svobodi.

Baterija za celodnevno uporabo

3S Plus Bluetooth® slušalke omogočajo do osem ur pogovora z enim polnjenjem in do sedem dni pripravljenosti. Z novo povezavo USB-C pa je polnjenje še bolj enostavno in hitro.

Kakovostni zvočniki in mikrofon

Zvočniki z velikostjo pogona 23 mm in debelino 4,3 mm zagotavljajo jasen zvok, medtem ko je mikrofon Boom dolg kar 180 mm, kar zagotavlja kristalno čiste pogovore tudi v najzahtevnejših razmerah.

Zaključek

3S Plus Bluetooth® slušalke so edinstven univerzalni komunikacijski set, ki zagotavlja visoko zmogljivost in zanesljivost. Njihova povezljivost Bluetooth® 4.1 omogoča različne načine uporabe, medtem ko preklapljanje z dvema gumboma in enostavno polnjenje poskrbita za brezskrbno doživetje. Če iščete vrhunske slušalke za motoriste, so 3S Plus Bluetooth® slušalke zagotovo odlična izbira.

 

Sena Motorcycles App

Aplikacija Sena Motorcycles vam omogoča prilagajanje različnih nastavitev v napravi Sena. Z aplikacijo konfigurirajte nastavitve kanala za Open Mesh ali nastavite zasebno skupino za Group Mesh. Če želite izboljšati svoj zvok, aplikacija vključuje prednastavitve izenačevalnika zvoka za raziskovanje povsem novih glasbenih zvočnih pokrajin!
 
 
 
 
 
 
 

RideConnected App

Aplikacija Sena RideConnected je nova aplikacija, ki je na voljo za prenos na pametne telefone iPhone in Android. Ta nova aplikacija je zasnovana tako, da vam omogoča komunikacijo s motoristi po vsem svetu. Z uporabo pametnega telefona niste omejeni z obsegom ali številom enot povezav kot pri Bluetoothu. Dokler ste povezani v mobilno omrežje, lahko ustvarite zasebne skupine, povabite svoje prijatelje in klepetate z njimi, medtem ko uporabljate slušalke Sena.
 
 
Sena Komunikacije (Filter):
  • 3 Serija

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje

Yamaha podaljšana garancija Preberite več.