Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. OK
Delovni čas: pon–pet: 9.–19. ure, sob: 9.–13. ure
KMC d. o. o., Dolenjska Cesta 242c, 1000 Ljubljana

Komunikacijski set Sena 3S-PLUS B

44020883
Komunikacijski set Sena 3S-PLUS B
Za povečavo kliknite na sliko
Na zalogi
110,99 

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

  • - polog 0.00€ + 3 x 37.43€
  • - polog 0.00€ + 6 x 18.88€

Več o LeanPay

Splošni pogoji LeanPay

+
Znamka Komunikacije (filter)Sena Blagovna znamka Sena Sena Komunikacije (Filter)3 Serija

3S Plus Bluetooth® komunikacijski set - Opremljen za brezhibno povezavo

Bluetooth® 4.1 tehnologija je sedaj tukaj in je pripravljena, da izboljša vašo izkušnjo z motorističnimi komunikacijskimi sistemi. 3S Plus Bluetooth® komunikacijski set vam omogoča enostavno in brezhibno povezavo za glasbo, telefonske klice, navodila GPS in interkom pogovore s potnikom ali spremljevalcem, ki je lahko oddaljen do 400 metrov.

Preprosta uporaba

3S Plus Boom ima preklapljanje z dvema gumboma, ki je vgrajeno neposredno v mikrofon. S tem se odpravi potreba po pritrditvi kakršnih koli zunanjih elementov na čelado. Preprosto upravljajte z vašim komunikacijskim setom, medtem ko vozite, ne da bi se morali ustavljati in odstranjevati čelado.

Dolga življenjska doba baterije

Slušalke Bluetooth omogočajo do osem ur pogovora z enim polnjenjem in sedem dni pripravljenosti. S tem lahko brezskrbno potujete in se vozite tudi na daljše razdalje.

Enostavno polnjenje

Polnjenje slušalk je zelo preprosto zaradi nove povezave USB-C. Polnite svoj komunikacijski set med vožnjo, ali pa ga napolnite pred naslednjo vožnjo in ste pripravljeni na nove podvige.

Odlična kakovost zvoka

Pogon zvočnika je velikosti 23 mm in debeline 4,3 mm, kar zagotavlja odlično kakovost zvoka. Poleg tega je mikrofon Boom dolžine 180 mm, kar omogoča jasen in čist govor med pogovorom s spremljevalcem.

Zaključek

3S Plus Bluetooth® komunikacijski set je idealna rešitev za motoriste, ki iščejo enostavno uporabo, dolgo življenjsko dobo baterije, enostavno polnjenje in odlično kakovost zvoka. Izboljšajte vašo izkušnjo z motorističnimi komunikacijskimi sistemi in uživajte v brezhibni povezljivosti s 3S Plus Boom.

 

Sena Motorcycles App

Aplikacija Sena Motorcycles vam omogoča prilagajanje različnih nastavitev v napravi Sena. Z aplikacijo konfigurirajte nastavitve kanala za Open Mesh ali nastavite zasebno skupino za Group Mesh. Če želite izboljšati svoj zvok, aplikacija vključuje prednastavitve izenačevalnika zvoka za raziskovanje povsem novih glasbenih zvočnih pokrajin!
 
 
 
 
 
 
 

RideConnected App

Aplikacija Sena RideConnected je nova aplikacija, ki je na voljo za prenos na pametne telefone iPhone in Android. Ta nova aplikacija je zasnovana tako, da vam omogoča komunikacijo s motoristi po vsem svetu. Z uporabo pametnega telefona niste omejeni z obsegom ali številom enot povezav kot pri Bluetoothu. Dokler ste povezani v mobilno omrežje, lahko ustvarite zasebne skupine, povabite svoje prijatelje in klepetate z njimi, medtem ko uporabljate slušalke Sena.
 
 
Sena Komunikacije (Filter):
  • 3 Serija

Ne najdem nobenih objav

Napiši mnenje

Yamaha podaljšana garancija Preberite več.